Tröttsamt

"Hej och tack för din ansökan till tjänsten som redaktör/informatör/receptionist/assistent/allt-i-allo. 
Vi har nu avslutat rekryteringsprocessen och tilsatt tjänsten med annan sökande"


Fy sjuttsingen vad jag är TRÖTT på dessa mail som dimper ner titt som tätt. Fine, det är bra att man får svar men jag har säkert fått över 500 nej och hur jäkla roligt är det egentligen?

Det börjar framgå i medierna att CB inte var den enda som slogs den där natten i bilen...Miss Rihanna är tydligen inte så oskyldig hon heller...enligt många "credible" sources är hon en redig ragata. Lika hemskt som att han slog henne, lik förbaskat är det hemskt om hon tror att hon kan slå och ha sig. Man kanske inte bryr sig om dessa men detta dramat har ju höjt min lilla internettid=)

Det blir ingen resa till Skottland imorgon...då jag inte vet om det kan bli intervjuer denna veckan måste jag vara beredd då jag inte vill missa dessa tillfällen. Men det SUGER att man inte kan planera något ifall de skulle vilja ha en. Man vill ju givetvis ha jobbet MEN att säga att processen ska vara klar på ett kix och sen två veckor senare inte fått svar från företaget tycker jag Poolia inte har skött väl. Jag är med i processen fortfarande men han kan inte påskynda företaget. Yeah well, Glasgow blir nu över påsken istället och även om jag har jobb eller inte så kan jag åka då! Så det så!
Emelie, I'm coming, no matter what=) Sen har jag tre andra saker som ska bli av men de får vänta lite!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0