Cleanin out my closet

Lovely Friday! Har varit så duktig och arbetat, gått på gym OCH tagit en timmes powerwalk, smakat ett nytt äppelvatten, använt en ny klänning som hängde i garderoben(som jag beställde nyligen men som aldrig åkt på) OCH nu tittar jag på Skavlan, ett favoritprogram varje fredag, nästa fredag ska JAY-Z vara med, total awesomeness! Jag gillar verkligen fredagar, klart bästa dagen på hela veckan!



Imorgon är det arbete igen, sen ska jag göra som alla modebloggare tjatar om( fattar inte ibland VARFÖR jag läser vissa av den, så jäkla tråkiga) och göra en garderobrensning. Jag vill gärna sälja kläderna jag inte längre vill ha men kaaaaanske jag helt enkelt bara ska ge bort dem och göra en god gärning?....kanske inte alla hehe, men en garderobrensning ska jag ägna lördagen åt, ska faktiskt bli lite roligt=)

Ikväll är det dirty dancing(YAY!) UPDATE: Den är ju för jäkla bra alltså, love love love it!

(Vad vi svenskar ska lära oss från en av gästerna på Skavlan, all that matters i spot number one, everything else is irrelevant, being number two or three is no good....=) som typ LAGEREFFINBÄCK gärna tycker...Mupp)

Oh well, det blir inte mer roligare i detta inlägg, nu back to Skavlan!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0