Knäppgök ?

Såååå jag hade en "träff" halvt om halvt inbokad i slutet av veckan...vi hade sagt att vi skulle höras efter helgen och bestämma om och när vi skulle ses...Så bokade jag ner mig till Paris. Personen i fråga frågade då idag om vi skulle ses på fredag och jag sa att jag inte kunde för att jag skulle åka bort. Personen i fråga blev då skitarg och tyckte det var en jävla stil att sticka iväg på en resa när vi hade bestämt träff en timme.....

Hade det varit tvärtom hade jag ryckt på axlarna och sagt okej, no problem, enjoy ur trip vi ses när du kommer hem, men inte denna knäppgök, nej denne person tyckte jag skulle avboka min resa till Paris så att vi kunde träffas en timme på fredagen. Mitt svar på det: ÄR DU HELT DUM I HUVUDET?????
Tänk om det hade varit en arbetsintervju jag skulle på där nere? Eller ett annat viktigt möte? Nu ÄR det bara livets glada dagar jag ska leva därnere men WHAT IF? Nej sådana människor kan man inte ha som vänner, jag var ju på väg att meddela att vi fick ställa in, men att man blir så arg, nej jag fattar det inte.....BORDE JAG DET?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vaddå var de den där killen du träffa i helgen? Blev han arg på riktigt? Anger management säger jag bara.hahaha. Shit asså va folk är märkliga jämt.

2009-09-08 @ 21:31:50
URL: http://browni.blogg.se/
Postat av: Erik

Fy fan vilket svin! Jaja, skit i det och ha det så underbart i Frankrike! Och kom ihåg att använda skydd. Man vet aldrig vad de där fransmännen har dragit på sig...

2009-09-08 @ 22:56:45
Postat av: Sanna

Emelie- En annan kille, han i helgen skulle aldrig bli så arg TRO MIG!

Erik- Nämen så du säger, vad tror du att jag vill i Paris egentligen?? Mohahahahahahah

2009-09-09 @ 00:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0