Torsdag

Jag tog en härlig sovmorgon idag, lovelish. Sen har jag bara legat framför TVn med datorn i knät, letat jobb och läst bloggar. Damn vad många bloggar jag läser/kikar in på med jämna mellanrum. Det är asroligt med alla dessa bloggar och så länge jag inte har ett jobb så tänker jag läsa alla dessa utan minsta dåliga samvete. Förhoppningsvis dröjer det inte länge tills jag har betydligt viktigare saker att göra under dagarna...=)



Kände för att slänga in en bild på B, har tyvärr spelat sönder hennes skiva. Den hackar och har sig....men den har ju också spelats 12345678901234567890 gånger... Vacker så det förslår.
Ibland när jag träffar nya människor brukar jag försöka få fram vem som är deras motivationskälla/inspirationskälla, för det säger faktiskt en del om personen...så min fråga till er:

Vem motiverar er/inspirerar er och varför? Hade varit kul att höra eller om ni som har bloggar vill skriva inlägg om vem och varför=) Jag skickar vidare denna till:

Annelie
Emelie
Micela
Pernilla
Anette
och alla ni andra som läser SÅKLART!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Marresmamma

Tja, du... Det finns ju många att inspireras av! Du, tex. Som alltid verkar göra det mesta av livet och har en så positiv och vänlig attityd (med vissa drag av bitchighet, förstås). Jag tror att man kan inspireras av olika människor vid olika tillfällen men man måste inte inspireras av vartenda drag hos andra. Man tar det man gillar bäst, of course! Jag inspireras mer av de vanliga dödliga än av superkändisarna...

2009-09-24 @ 13:10:08
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com
Postat av: Emelie

Japp ska görat

2009-09-25 @ 10:05:47
URL: http://browni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0