Lyckorus som jag hoppas håller i sig!

Ny vecka. Jag har haft en fantabulös helg. Bussresan ner var inte alls så jobbig som folk runt om mig verkar tro utan jag kom safe and sound till B-town där jag hängt med mina kära päron, och utklassat mormor i kortspel (that´s the way its suppose to be=) Lugn och hääääärlig helg och när jag satte mig på bussen mot kära Stockholm kände jag en sådan underbar lyckokänsla i hela mig(servicen av kullaflygtjejerna i ä-holm, bara ett ord : FABOLOUS!) Och den sitter i. Allt känns bara så fantastiskt bra. Jag har den enorma turen att ha en sådan grejt familj, sådana grejta vänner och man får fasiken i mig komma ihåg det lite då och då, även om man klagar på annat=)

Klippet nedan av Jayonce, det gör mig så jäkla lycklig på något vis. Underbar låt, uppenbar kärlek och samspråkighet, somriga känslor med kortbyxor och vinden som leker med håret, haha vad har hänt med mig här nu då?=)

Anywhoo, har en fantastisk sista vecka som 26-åring framför mig, med händelser varje kväll HELA veckan. Och heeela nästa vecka är lika uppbokad och busy!

Har kickat igång veckan med att sova en extra halvtimme, för det var jag värd. Ikväll blir det några möten innan jag får hem och städa och lyssna på musik på hög nivå, det är min måndagslyx! 6 dagar kvar till B-DAY! =)

Kommentarer
Postat av: Erik

Du har inte tänkt på att du känner dig fabolous (your choice of word, not mine) för att du förtjänar det eller?

2010-04-19 @ 20:31:50
Postat av: Sanna

Där sa du ngt min käre vän=)

2010-04-19 @ 23:00:22
Postat av: Emelie

Jag håller med ovanstående talare. Erik slår the huvve på the spik.hehe

2010-04-20 @ 09:44:40
URL: http://missemli.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0