The day Ive been waiting for has finally come.

Så har dagen kommit som jag längtat efter!!!! Men som jag också känner sorg inför. Men först............

I GOT A NEW JOB! STARTING MONDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommunikationskoordinator. Smaka på den! Japp på måndag börjar jag arbeta på Cargotech som kommunikationskoordinator. MO MONEY men framförallt JÄTTEROLIGA ARBETSUPPGIFTER och ett steg i den riktning jag vill gå. Karriärsmässigt!! Im a happy dappy Scrappy idag!!

Sen måste jag dock säga att det är med massssssa sorg som jag lämnar Eniro och världens mest underbara arbetskollegor. Fredrik, Emma, Alex, Emelie, Andreas, Erika, Gustav, Karin, Josefin, Reza & Tania. Det har varit så underbara månader med er på Eniro! Jag har längtat varje morgon tills ni alla stapplade in för en bättre arbetsmiljö med er har man inte kunnat hitta! Jag kommer sakna er så grymt mycket! Hoppas på att jag får närvara vid framtida AWs och att vi kan fortsätta med våra tennis/badminton/alla-andra-sporter-kvällar framöver trots att jag inte längre är Eniro trogen.

Har tre dagar kvar på Eniro, ska njuta så mycket jag kan!

Hösten kommer bli grym, nytt jobb, nytt träningschema, ny garderob(heeeelt nödvändigt när man har nytt jobb lol) och massa nya spännande saker. Jag känner mig helt tom men samtidigt så jävla glad, ett nytt kapitel i livet startar!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Emelie

jamen du är så jävla bra Sanna!

2010-08-03 @ 20:29:44
Postat av: annelie

WOW, grattis Sanna. Bra jobbat tjejen! Ser fram emot att höra om det nya jobbet sen. Kram

2010-08-04 @ 15:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0