Tänk vad några ord kan göra!

FG- Du ska bara veta hur glad din kommentar gjorde mig!! Jag hade en dålig dag men tack vare din kommentar så kommer min söndag bli helt jäkla underbar! =) TACK!

Idag är det den 4 juli, USAs nationaldag. Den har jag firat med dunder och brak vid de tillfällen jag bott i USA, inga kan fira som amerikanerna. Eller fransmännen. Eller norrmännen. Eller...ässsch det är la bara vi som inte kan fira haha. Jag har sovit så himla mycke denna helg att jag undrar om det kan vara farligt med sovöverdos? Kan nog vara värmen som gör en dåsig och gör att jag somnar överallt. Ståendes och görandes kaffe, medan jag borstar tänderna, och medan jag läser en bok. Nåväl, känns ju bra att man kommer somna som en stock ikväll.

De flesta jag träffat har fått höra om "tremånadersteorin" som jag en gång hörde om på Skavlan och som jag nu berättar om för alla. Well, jag tror stenhårt på den. Den med att man är lycklig 3 mån och sen mindre lycklig 3 mån. Att en människa inte kan hålla samma "lycklighet längre än så" Well, jag känner att maj/juni och nu juli inte redigt varit mina månader. Det har varit många negativa saker och besvikelser, mest besviken på mig själv men också andra. Därför ser jag fram emot två lugna veckor på jobbet innan jag får sticka iväg och hämta krafter och bli av med all negativitet som nu bubblar i mig så att jag kan komma tillbaka happy och redo för resten av året. De flesta börjar gå på semester så E-huset ekar tomt. Lugn och skönt är det. Ger mig tid att hitta tillbaka till mig.

Happy 4th of July y´all!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0