Where to find la petite fille qui aime les super marchées =)


Igår efter jobbet fick jag för mig att besöka det här stället. 18 minuter från min lya ligger billigaste mataffären och för att slippa ICA Gärdet som är dyraste dyrast så tog jag mig en svettig promenix dit. Fy fasiken vad det är varmt. Anywhoo, stor mataffär med billiga billiga saker. Stort utbud av lösgodis, naturgodis och allt annat som bara ska finnas på sådana här affärer. Denna affär är såklart inget fantastiskt men att veta att det finns en superbillig mataffär så nära känna bra i hjärtat. Så där hittar ni mig och om ni knackar på någon gång utan svar.

Missade återigen bussen imorse men jag känner att det är ingen idé att hetsa till en annan buss utan jag försöker njuta av morgnarna. Köpte mig största kaffen på 7/11 och promenerade istället två stationer och tog sen nästa buss. Det är livskvalité för moi. 9 arbetsdagar kvar innan vacay. Lyx.

Ciao

Kommentarer
Postat av: annelie

Det låter så himla härligt när du skriver att du struntar i att stressa och istället prmenerar med din kaffe. Bra Sanna! Inser att jag borde lära av dig vännen.

2010-07-06 @ 16:52:55
Postat av: Sanna

Faktiskt, varför stressa lixom, du mår inte bättre av att komma dit tidigare eller av att stressa iväg och leta upp andra vägar att snabbt ta sig fram, solen skiner, det är sommar, lika bra att bara gilla läget =)

2010-07-06 @ 19:15:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0