Måndagens trötthet delux

Gudarnas skymning (lånar Es favvouttryck) vad jag är trött idag. Jag håller uppe humöret men inombords vill jag bara rasa ihop och somna illa kvickt. Dock är det stor tennismatch ikväll så snart msåte jag börja peppa för den, de andra tre hetsar och laddar om vartannat så jag måste ju också. Ska bli sjukt kul och se vad två amatörer kan sätta emot F som är bättre än vad han vill tillstå (I just know it) och J som var en av Sveriges 10 bästa en gång i tiden.

VM-tippandet har gått superbt denna helgen och 7 insamlade poäng gör att jag knappar in på ledaren, hade varit rejält najs om man kunde ro hem potten!

Så jag fick ett erbjudande om ett jobb men valde att återigen tacka nej. Det kändes ända in i maggropen att jag inte skulle tacka ja och än så länge känns det så rätt så rätt, vi får la se hur det känns om någon dag...=)

I lördagsnatt när jag och A gled runt i Sthlm så insåg jag att jag faktiskt älskar den här staden, den är så grymt grymt fin på alla vis. Paris, nothin beats Paris, nog kommer NYC tvåa men Sthlm nafsar NYC i hälarna, finns en chans att den faktiskt kan gå om. Så trodde jag aldrig att jag skulle känna.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0