Halva året är gjort. Med råge.

Imorn är det ju 1 juli. 16 dagar till min semester. Ska bli härligt att få åka ner till ännu mer värme, hav, vattenmelon som är rödare än blod och komma från storstad. Dock finns det inget bättre än morgnarna i storstaden, det ligger något vackert i kaffe på Pressbyrån, springa till bussen, kika på folk och hettan som nu slår emot en när man lämnar hemmet.

Inatt drömde jag att jag skulle gifta mig. Brudgummen såg jag i drömmen men kan inte idag komma ihåg vem det var. Dock var klänningen så awfully dreadful med massa guldkedjor påsydda att jag grät något så enormt. Sofi & Frida Fahrman skulle fixa mitt hår och smink (japp läser för mycket bloggar) och kyrkan var fullsatt men jag kunde bara inte sätta på mig klänningen. Ungefär där i mitt dilemma (förbli ogift men slippa klänningen) vaknade jag och var jäkligt glad att det inte var något giftemål på färde.



Regerade kubben igår såklart på AWn. Idag blir det nya Twilightfilmen följt av Bagpipers. Nu börjar sommaren på riktigt och vi alla kommer inte ses lika mycket framöver. Halva 2010 har gått. Imorn börjar andra halvan. 

Ciao 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0