Vinnare av stadsuppdraget!

Igår hade jag en av de trevligaste kvällarna på länge. Först teamaktivitet med jobbet, stadsuppdraget. Vi sprang runt och letade ledtrådar och lyckades verkligen få rätt bokstäver för bara efter en 30 min (ledaren sa att de flesta lag tar en timme, ibland 1,5 timmar på sig) utbrast jag " under trappan på ¤¤¤¤¤"???? Jag hade ingen aning om vad stället var för något men bossen hade koll och vi satte fart dit och hittade vad som skulle hittas, total lycka! Vi vann och var också snabbaste laget, rekordsnabba som hon så fint uttryckte det. Sen fortsatte kvällen med plankstek och mina härliga härliga kollegor. Kom precis på att jag ej gillar ordet kollegor, låter som om de var bekanta på långt avstånd som jag inte vill umgås med. Kollade synonymer och fick fram "arbetsbroder", dock inte "arbetssyster". Diskriminering. Arbetskompisar blir bra. Jag vill inte göra er andra avis men fy fasiken vad jag har roligt med dem alltså. Bästaste kollegorna in tha wooooorld! Galet. Jag kommer sakna dem så enormt när jag lämnar Eniro. Jag undrar i mitt stilla sinne om inte tystnaden efter mig kommer vara lite befriande, även om de aldrig skulle erkänna det mohahaha =) Hade jag tur som inte tog jobbet på Pakistans Ambassad och väntade in Eniro? U got it!

I like that french vanilla...that caramel..but when it comes to chocolate, I know that very well.

I
går sprang jag även ihop med pojken jag dejtade lite i våras. Det är alltid lite mjaaa speciellt sådana möten. Men det var ingen ko i baren ( alltså en ko i en bar känner sig nog rätt akward eller vad tror ni?) utan det gick huuuuur bra som helst!



Jag gillar inte designen redigt på nya Iphonen. Den är för kantig. Samt att den inte har så många nya coola funktioner. Klart jag hade velat ha den om jag fick den DUH, bien sur que oui! Jag nojar som bekant extremt över min Iphone. Måste hela tiden veta vart den finns, får sekundpanikattacker när jag inte känner den eller hör den. Nu visade det sig att det fanns en till i gänget som var likadan. Vilt stirrande och kännande på hela kroppen, var är telefonen??? Ska en mobiltelefon verkligen få oss att reagera så?

Ciao!

Ps. JÄTTEKUL med kommentarer, ni är mina lieblings for sho ladies!! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0