5 years of blogging.

It is finally friday. Jag har väntat på denna dagen sen måndagmorgon. Med undantag för vissa stunder som varit superbra denna veckan =) Ikväll blir det AW times two. Fun!
Min sambo har lämnat mig för Kobenhavn. I´m alooonnnnne. Eller ensam är jag inte, det är bara mer tomt utan henne kan man säga :) Det är galet vad fort man vänjer sig vid att ha någon hos sig och speciellt eftersom jag haft mina bästa vänner inneboende, då är det ännu bättre.

1 oktober mina vänner. 3 månader kvar av 2010. Snart har jag bott i Stockholm i ett år. Tiden går så sjukt fort (när man har roligt) och jag trivs faktiskt så himla bra med allt, mja förutom en sak men orka klaga mer haha.

Jag kan säga så här. Det är sex dagar kvar med denna bloggen. 7 oktober 2005 startade jag bloggen. 7 oktober 2010 stänger jag ner den.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Din enirovän på morgonkvisten

Nej du får inte stänga, hur ska vi då få reda på allt som händer i ditt liv :( En lunch varannan månad räcker ju inte. buhuuuuuu

2010-10-01 @ 13:57:45
Postat av: annelie

Ledsen Sanna men det där går jag faktiskt inte med på. Så det så!

2010-10-01 @ 21:34:35
Postat av: marresmamma

Nä, fy så elakt. Jag har minsann inget annat att göra nu när jag går hemma å väntar på bebis än att låta din blog lysa upp min dag! Och särskilt nu när de andra barnen är sjuka och jag aldrig får göra nåt vuxet så mååååste jag ju läsa om andra människor som gör coola saker! Fy på dig! Fortsätt blogga!

2010-10-01 @ 23:45:01
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0