Goooooooomorgon bloggen!

........................................................................................

Jag dör, man får inte säga det, ännu mindre skriva så. Muppolainen. Kaos i tunnelbanan då gröna och blåa linjen inte rullade så jag gav mig av på en tur till Barkaby och sen vidare till Akalla och till jobbet. Käkade frulle på tåget, tjyvlyssnade på amerikanska truppen (business men på villovägar) och funderade över helgen, samtidigt som jag snörvlade och nös. Alltså palla bli sjuk. Verkligen. Orka.

Igår travade jag hem efter dubbelpass på gymmet. Gick och fundera på min danslärare som är den sötaste Jorge jag ngnsin sett, han blir så glad när vi klarar hans koreografi, å då blir man så glad att han blir så glad. Han satte på Robyn "Dancing on my own", jag tror vi kunde dansat i flera timmar. Väl hemma hade jag inte lyckats få tag på kusselinen som brukar hålla mig sällskap på vägen hem. Öppnar dörren till lyan och kliver in, SUPRISE! Där sitter de tre finaste och väntar på mig! Sicken ljuvlig överraskning, gjorde ju hela min dag!

Helgen är sjukt späckad, normalt när veckorna är busy busy brukar jag jag lugna ner tempot på helgerna, but not this weekend, jag kör all in och ligger säkert dödsjuk på måndag men so be it! =) Ikväll ska jag vila, ikväll blir det bara prisxtra-besök samt tvätt och laga mat till min sambo. Längtar redan till halv fem.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0