Späckad som en späckhuggare.

Polkamarabou är min favorit of them all! Nästa gång vi spenderar kvällen hos dig A, polkamarabou till alla! =)=)

Söndagen har bjudit på "lite sällskap", lite kungarna på Tylösand, lite chokladmys och matlådefix för både Browni and me, städat ur lådorna fick jag gjort med. Overall a FAB day in all its modesty.
Jag älskar "lite sällskap"! Fyra underbara karaktärer som bara önskar sig lite kärlek här i livet. Filip och Fredrik som på alla gulliga och roliga sätt ska se till att dem hittar det. Tror jag behöver lite F&F i mitt liv...eller så gör jag kanske inte det, är ganska bra på att leta själv samt att jag har härliga vänner som letar upp den till mig =)=)

Sista veckan av september kickar igång imorgon och jag har fyra träningspass inbokade samt en AW med en flicka från nya jobbet....samt en dejt på lördag...=) Lovely week, dont ya think!?

Ciao

Kommentarer
Postat av: marresmamma

Ska kasta mig in på ica så fort jag lämnat barnen på dagis imorgon och köpa polkamarabou till dig, blomman! Häng med ut på fredag, annars. Sofia och jag ska dricka öl!

2010-09-26 @ 22:01:55
URL: http://vardagsaventyr.blogspot.com
Postat av: Sanna

FAN. Önskar jag kunde, har en AW inbokad med en tjej som jag avbokat flera ggr innan :( men nästa vecka, kan vi inte ta en kväll när jag tar med jenny och emelie hem te dig??

2010-09-27 @ 09:25:46
URL: http://zansi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0